ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΟΠ ΚΑΙ ΟΒΑ 2022 ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ

Οι Υπηρεσίες μας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠ.ΟΠ/Ο.Β.Α
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ & ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Οι διαγωνισμοί για πρόσληψη ΕΠΟΠ/ΟΒΑ στις Ένοπλες Δυνάμεις στοχεύουν στην κάλυψη θέσεων επιχειρηματικών και τεχνικών ειδικοτήτων, οι οποίες απαιτούν συγκεκριμένη εκπαίδευση και εξειδίκευση.

Η ομάδα του A.S.Club αναλαμβάνει την Συγκέντρωση – Οργάνωση – Αξιολόγηση των δικαιολογητικών των υποψηφίων, με γνώμονα τις επιθυμίες για την κατάλληλη στόχευση ειδικότητας και τελικό στόχο μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στις ΕΔ.

Με την έμπειρη καθοδήγησή μας ο/η υποψήφιος/α θα αναδείξει όλα τα προσόντα (πτυχία, ειδικές δεξιότητες, γνώσεις, εμπειρία) που θα του εξασφαλίσουν ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ στην διαδικασία επιλογής! Ενημερωθείτε ΤΩΡΑ!

Στο αντικείμενο «Συμβουλευτική Επιλογής Ειδικότητας» περιλαμβάνονται:

       α. Αρχική διερεύνηση/αναζήτηση κριτηρίων και επιθυμιών του/της υποψηφίου/ας για επιλογή ειδικότητας/κλάδου.

β. Συμβουλευτική συζήτηση επιλογής ειδικότητας με το αρμόδιο στέλεχος του A.S.Club,ως προς την:

  • Ενημέρωση για την ισχύουσα νομοθεσία περί ειδικοτήτων, της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους και τις για τις ευρύτερες επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρουν σε συνάρτηση με τις προσωπικές επιθυμίες του υποψηφίου.
  • Ενημέρωση- προτάσεις για εναλλακτικές επιλογές.

γ. Μετά την επιτυχία και πρόσληψη, συνεχής υποστήριξη με παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για εξέχουσες επαγγελματικές επιλογές.

Οι έμπειροι συνεργάτες του A.S.Club αναλαμβάνουν υπεύθυνα την έγκαιρη και έγκυρη κατάθεση της  Αιτήσεως και των δικαιολογητικών για τον διαγωνισμό ΕΠ.ΟΠ/ ΟΒΑ.

Κατέθεσε χωρίς κανένα άγχος, χάσιμο χρόνου και ενέργειας την αίτησή σου. Ενημερώσου ΠΩΣ!

 

Μέσω του A.S. Club κάνεις εύκολα, έγκαιρα και με το ελάχιστο κόστος τις εξειδικευμένες υγειονομικές εξετάσεις που απαιτούνται, με προσομοίωση στο Προεδρικό Διάταγμα περί σωματικής ικανότητας. Ενημερώσου ΕΔΩ..

 

Εξειδικευμένοι Ψυχολόγοι, συνεργάτες του A.S. Club σε ενημερώνουν για την δοκιμασία των Ψυχοτεχνικών Ελέγχων με προσομοίωση της διαδικασίας.ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ  ΤΩΡΑ…

 

Μάθε για την δομημένη συνέντευξη και προετοιμάσου με προσομοίωση της διαδικασίας από εξειδικευμένα στελέχη του A.S.Club.

 

 

Στο A.S. Club σε προετοιμάζουμε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ΚΡΙΣΗΣ  της ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ από τις Αρμόδιες Επιτροπές, προλαμβάνοντας και διορθώνοντας τυχόν μικροσφάλματα που μπορεί να σε οδηγήσουν στην ΑΠΟΡΡΙΨΗ και να σου στοιχίσουν την επιτυχία επιλογής σου στο διαγωνισμό ΕΠ.ΟΠ. ή Ο.Β.Α.

Είναι το στάδιο κατά το οποίο απορρίπτεται το μεγαλύτερο ποσοστό υποψηφίων. Ενημερώσου για την διαδικασία και τα “μυστικά” και tips των Αθλητικών Δοκιμασιών.

 

ΜΑΘΕ ΕΔΩ σε ποιες περιπτώσεις και με ποιες διαδικασίες μπορείς να κάνεις ένσταση, να ζητήσεις επανεξέταση ή να κάνεις προσφυγή σε όλα τα στάδια του Διαγωνισμού & των ΠΚΕ.

Επειδή σε κάθε διαγωνισμό μπορεί να προκύψουν θέματα, η αντιμετώπιση των οποίων απαιτεί ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ,  η Νομική Ομάδα του A.S. Club είναι δίπλα σου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, έτοιμοι να σου παρέχουν νομικές συμβουλές και νομική βοήθεια, εφόσον χρειαστεί. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΕΔΩ

Στο A.S.Club αναλαμβάνουμε την Συγκέντρωση – Οργάνωση – Αξιολόγηση των δικαιολογητικών των υποψηφίων, με γνώμονα τις επιθυμίες για την κατάλληλη στόχευση Σχολής και τελικό στόχο μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στις Ε.Δ.& τα Σώματα Ασφαλείας.

Με την έμπειρη καθοδήγησή μας ο/η υποψήφιος/α θα αναδείξει όλα τα προσόντα που θα του εξασφαλίσουν ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ στην διαδικασία επιλογής!

Στο αντικείμενο «Συμβουλευτική Επιλογής Σχολής» περιλαμβάνονται:

α. Διερεύνηση/αναζήτηση κριτηρίων και επιθυμιών του/της υποψηφίου/ας για επιλογή στρατιωτικής ή αστυνομικής σχολής.

β. Συμβουλευτική συζήτηση επιλογής ειδικότητας που περιλαμβάνει:

  • Ενημέρωση για την ισχύουσα νομοθεσία περί ειδικοτήτων, της επαγγελματικής μονογραφίας τους και για τις ευρύτερες επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρουν, σε συνάρτηση με τις προσωπικές επιθυμίες του υποψηφίου.
  • Ενημέρωση- προτάσεις για εναλλακτικές επιλογές.

γ. Μετά την εισαγωγή συνεχής υποστήριξη με παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

δ. Μετά την αποφοίτηση συνεχίζεται η συμβουλευτική και η νομική υποστήριξη για εξέχουσες επαγγελματικές επιλογές.

Στο A.S. Club αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την έγκαιρη και έγκυρη κατάθεση της  Αιτήσεως και των δικαιολογητικών για την συμμετοχή σου στις ΠΚΕ των Στρατιωτικών ή Αστυνομικών Σχολών.

Κατέθεσε χωρίς κανένα άγχος, χάσιμο χρόνου και ενέργειας την αίτησή σου.

 

Με το A.S. Club ελέγχεις ΕΥΚΟΛΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ την υγειονομική σου καταλληλότητα για συμμετοχή στις ΠΚΕ των Στρατιωτικών και Αστυνομικών Σχολών.
Κάνεις με ελάχιστο κόστος τις εξειδικευμένες υγειονομικές εξετάσεις που απαιτούνται, με προσομοίωση στο Προεδρικό Διάταγμα περί σωματικής ικανότητας

Οι Εξειδικευμένοι Ψυχολόγοι, συνεργάτες του A.S. Club, ενημερώνουν για την δοκιμασία των Ψυχοτεχνικών Ελέγχων με προσομοίωση της διαδικασίας

 

ΜΑΘΕ ΕΔΩ για την ατομική συνέντευξη και προετοιμάσου με προσομοίωση της διαδικασίας από τα έμπειρα στελέχη του A.S. Club.

 

Στο A.S. Club σε προετοιμάζουμε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ΚΡΙΣΗΣ της ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ από τις Αρμόδιες Επιτροπές, προλαμβάνοντας και διορθώνοντας τυχόν μικροσφάλματα που μπορεί να σε οδηγήσουν στην ΑΠΟΡΡΙΨΗ και να σου στοιχίσουν την επιτυχία.

Μάθε την διαδικασία, τα “μυστικά” και τα tips των Αθλητικών Δοκιμασιών για το στάδιο κατά το οποίο απορρίπτεται το μεγαλύτερο ποσοστό υποψηφίων

 

Σε όλα τα στάδια των ΠΚΕ, έχεις δικαίωμα επανεξέτασης και «ένστασης».
Τα Στελέχη του A.S. Club είναι έτοιμα να σε ενημερώσουν και να σε συνδράμουν στις περιπτώσεις επανεξέτασης – ένστασης ή προσφυγής.

Επειδή σε κάθε διαγωνισμό μπορεί να προκύψουν θέματα, η αντιμετώπιση των οποίων απαιτεί ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ, η Νομική Ομάδα του A.S. Club είναι δίπλα σου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, έτοιμοι να σου παρέχουν νομικές συμβουλές & νομική βοήθεια, εφόσον χρειαστεί