ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΟΠ ΚΑΙ ΟΒΑ 2022 ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ

Σχετικά με το ASclub

Το A.S.Club ιδρύθηκε από ομάδα έμπειρων & καταρτισμένων Συμβούλων, από το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία – γνώση και στοχεύει:

(α) στην εξειδικευμένη ενημέρωση και προετοιμασία των υποψηφίων που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς εισαγωγής στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές, στο Λιμενικό, την Πυροσβεστική, καθώς και στους διαγωνισμούς κατάταξης στις ΕΔ με το θεσμό των ΕΠ.ΟΠ. &  Ο.Β.Α..

(β) στην παροχή συμβουλευτικής και βοήθειας προκειμένου να αναδείξεις το σύνολο των προσόντων σου, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσεις την δυνατότητα επιτυχίας στους διαγωνισμούς εισαγωγής στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές, στο Λιμενικό, την Πυροσβεστική, καθώς και στους διαγωνισμούς κατάταξης στις ΕΔ με το θεσμό των ΕΠ.ΟΠ. &  Ο.Β.Α..

(γ) να συνεχίσει να είναι δίπλα σου και μετά την επιτυχία, σε ολόκληρη την καριέρα σου για βέλτιστες επιλογές και καταξιωμένη καριέρα.

(δ) στην δημιουργία και παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών προς τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη, με σκοπό την επίλυση προβλημάτων και την διευκόλυνση  της καθημερινότητας τους…..…..

Επιπλέον η ομάδα του A.S. Club στοχεύει να συνεχίζει να είναι δίπλα σου και να σε υποστηρίζει και μετά την επιτυχία σου ,σε ολόκληρη την καριέρα σου παρέχοντας νομικές συμβουλές, νομική βοήθεια, ενημέρωση, εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη.


 Το A.S. Club συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σου και μετά την κατάταξη σου στο σώμα που θα επιλεγείς με συμβουλές, ενημέρωση εκπαίδευση, νομική βοήθεια κ.α